BURSA / YILDIRIM - Samanlı Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Samanlı Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Adres
SAMANLI MAH. 6.YÜKSEL SK. SAMANLI EĞITIM UYGULAMA OKULU VE IŞ EĞITIM MERKEZI BLOK NO: 21 İÇ KAPI NO: 1 YILDIRIM / BURSA
Vizyon
2000’li yıllarda eğitim ve öğretim alanında kabul gören yeni değerler ve uluslararası standartlar doğrultusunda, öğrenmenin severek gerçekleştirildiği, sağlam bir kişilik yapısının kazandırıldığı, bilimsel düşünmenin temellerinin atıldığı bir ortam oluştururarak en ileri eğitim ve öğretim yöntem ve tekniklerini uygulayarak dünya standartlarında bir okul ortamı oluşturmak ve okul çağındaki her bireyin eğitim-öğretim görmek istediği en önde gelen eğitim kurumlarından biri olmaktır.
Misyon
Yeniliklere açık, olaylara geniş açıdan bakabilen, dinamik , özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş, vatanını ve milletini seven, Atatürk ilke ve inkılaplarını özümsemiş, çalışkan, bedenen, zihnen ve ahlaken karakterli, araştıran ve ülkesine faydalı, içinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloğa açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcilerini yetiştirmek.
Ulaşım
Şehir merkezinden Belediye otobüsü (21) ve Kent Meydanından Samanlı dolmuşları ile ulaşım sağlanır.
Samanlı Mahallesi 6. Yüksel Sok NO:21 YILDIRIM/BURSA
İl Merkezine 9 km